Advarer mot bobleaksjer

Lars Lindgren advarte mot kursfall i Funcom. Siden har aksjen kollapset på Oslo Børs.

Foto: Scanpix/AP

Mandag ettermiddag sendte Lars Lindgren i Pandora Kapitalforvaltning ut en advarsel mot å kjøpe såkalte bobleaksjer på Oslo Børs. Han brukte i den anledning Funcom som eksempel.Les også: Myrseth: Dette kan være en betydelig kurstrigger-Advarer som før investorer imot å la seg friste med kjøp av bobleaksjer på "lilleputtbørsen" Oslo Børs. Mange av disse selskapene har i perioder en voldsom kursoppgang, i stor grad drevet av ren haussing fra diverse hold, sier Lindgren.-Svært ofte går luften ut av ballongen, slik det nylig skjedde i Funcom, sier Lindgren.-Jeg advarte en rekke kunder om at oppgangen snart ville snu til det motsatte, mens Funcom sist var over 20,00 kroner, avslutter Lindgren.I skrivende stund omsettes Funcom for 6,72 kroner, ned 3,86 prosent.