Advarer mot én aksje - fire kjøps-anbefalinger

Analytiker Rikard Vabo i Fearnley Securities snakker om tunge tider og nedgangsperiode. Men han har likevel fire kjøps-anbefalinger på lager.

Rikard Vabo - Foto: Finansavisen

Analytiker Rikard Vabo i Fearnley Securities anbefaler kjøp av Fred. Olsen Energy, Polarcus, Frontline 2012 og Golar LNG.Han advarer videre mot investeringer i den gamle Frontline-aksjen.- Shippingindustrien er midt inne i en meget vanskelig nedgangsperiode, sier Vabo til Finansavisen.Han forteller om et marked for noen år siden hvor redere og andre spekulanter fortsatte å bestille skip, til tross for fulle ordrebøker.- Det er hovedsakelig den enorme ordretrangen vi så i oppgangsperioden som vi ser de siste etterdønninger av nå, og som fyller på med ny kapasitet i et marked som allerede har hodet langt under vann, sier Vabo.Les hele intervjuet med Vabo i dagens utgave av Finansavisen