Aksjen har trynet full-stendig - sjefen går av

Bare i løpet av den siste måneden har aksjen falt med nærmere 60 prosent. Nå sier Avocet-sjefen takk for seg.

Illustrasjonsfoto Mann i dress - Foto: Scanpix

Konsernsjef Brett Richards i Avocet Mining er ferdig i selskapet.COO David Cather i Avocet Mining er utnevnt som ny konsernsjef, fremgår det av en børsmelding.David Cather har i følge meldingen en topp utdannelsen fra Royal School of Mines, Imperial College London. Han er en erfaren gruveingeniør med over 30 års erfaring i å etablere og utvikle gruver, i det seneste som COO for European Goldfields.Ledelsen i selskapet mener dette vil gjøre det mulig for Avocet å sitt mål om å bli et ledende gullgruve- og leteselskap i Sør AfrikaSelskapet har fått skikkelig medfart på Oslo Børs den siste tiden, og aksjen er ned 56,40 prosent bare i løpet av den siste måneden.Siden nyttår er nedturen på 64,14 prosent.Les meldingen om konsernsjefens avgang her