Analytiker: Her kan du mangedoble pengene

Arctic Securities forteller investorer at aksjen kan gå 200 prosent. Northland Resources er likevel ikke en aksje for de med dårlig hjerte.

Kenneth Sivertsen - Foto: Arctic Securities

Finansavisen skriver i dag at utbyggingen av Northland Resources' jernmalmprosjekt i Nord-Sverige går som planlagt. Den første malmen skipes ut i første kvartal 2013.Les også: Meglerhus avlyser børsfesten- Det er positivt at de er i rute og har ting på stell, sier analytiker Kenneth Sivertsen i Arctic Securities til Finansavisen. Han mener det er priset inn veldig mye negativt i dagens aksjekurs.Selv om verdien på selskapet er redusert med 44 prosent hittil i år, blir ikke Sivertsen skremt. Han mener kursfallet skyldes en kombinasjon av aksjetrykking, fallende malmpriser og økonomisk usikkerhet.Sivertsen opererer med et kursmål på 14 kroner, hvilket gir en oppside på nærmere 200 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her