Analytiker: Kjøp, kjøp og selg

Analytiker Fredrik Tyvand rykker ut med to kjøpsanbefalinger. Samtidig advarer han mot to investeringer.

Fredrik Tyvand. Foto: Iván Kverme, Finansavisen.

I dagens rapport fra Investtech beskrives Copeinca og Aker Solutions som kjøpskandidater mens ElectroMagnetic GeoServices får en salgsanbefaling.Les også: Advarer mot bobleaksjer- Copeinca viser sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal og videre oppgang indikeres. Kursen har nylig brutt opp gjennom motstanden rundt 41 kroner. Dette signaliserer videre oppgang, og ved reaksjoner tilbake er det nå støtte ved dette nivået. Det positive trendbildet styrkes av at volumet tidligere har vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Vurdering: Kjøpskandidat, sier Tyvand.- Aker Solutions ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Den siste tiden har det vært noe høyere omsetning i aksjen på dager med oppgang enn på dager med kursnedgang. Dette gjør at volumbalansen er svakt positiv, noe som styrker aksjen på kort sikt. Kursen møter imidlertid motstand mellom 92 og 100 kroner, noe som kan bremse oppgangen på kort sikt. Et innsidekjøp i slutten av mai gjør aksjen positiv på innsidehandler. Vurdering: Svak kjøpskandidat, sier analytikeren.- ElectroMagnetic GeoServices beveger seg i en rektangelformasjon mellom støtte rundt 11,70 kroner og motstand rundt 14,10 kroner. Brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Aksjekursen viser imidlertid også en fallende trend, og selv om kursen nærmer seg støtten rundt 11,50 kroner, indikeres videre nedgang innenfor trendkanalen. To innsidekjøp i mai og ett i slutten av mars viser at innsidere i selskapet har god tro på positiv kursutvikling for aksjen. Vurdering: Svak salgskandidat, avslutter Tyvand.Les også: Sissener: Dette er skremmende