Analytiker om tirsdagens kvartalsrapport

Carnegie-analytiker Espen Torgersen kommer med sin dom over Telenors kvartalstall.

Espen Torgersen - Foto: Iván Kverme, Finansavisen

Tirsdag morgen la Telenor frem sine kvartalstall. Her ble det kjent at telegiganten fikk et resultat etter skatt på 2.422 millioner kroner i 2. kvartal 2012, mot 4.602 millioner kroner i samme periode året før. Ifølge TDN Finans var det ventet et resultat på 2.844 millioner kroner.Driftsresultatet ble 4.286 millioner kroner, mot 3.261 millioner kroner året før. Her hadde analytikerne ventet et resultat på 4.335 millioner kroner.- Jeg synes dette i snitt var en god rapport. Pluss minus veldig som forventet. Guidance blir opprettholdt, og når du renser India-tallene så er det ganske bra det også, sier Carnegie-analytiker Espen Torgersen til TDN Finans.- Det er greit at de setter i gang tilbakekjøp selv om det nok også var ventet. Alt i i alt var dette bra, avslutter Torgersen.Mandag sluttet Telenor på 97,60 kroner, ned 2,89 prosent.