Bank of America overbeviser

Storbanken leverer inntjening godt over konsensus i 2. kvartal, og inntektene er også høyere enn ventet.

Bank of America - Foto: Øystein Schmidt

Bank of America har nettopp lagt frem sine tall for 2. kvartal.Storbanken melder om et resultat på 2,5 milliarder dollar, eller 19 cent per aksje. I samme periode i fjor fikk Bank of America et resultat på minus 8,8 milliarder dollar, eller minus 90 cent per aksje.Resultatet per aksje var ifølge Bloomberg ventet til 15 cent.Netto renteinntekter falt fra 11,5 til 9,8 milliarder dollar, mens totale inntekter steg fra 13,5 til 22,2 milliarder dollar.Inntektene var ventet til 22,9 milliarder dollar.Tapsavsetninger falt fra 3,3 til 1,8 milliarder dollar.Aksjen stiger rundt 2 prosent i førhandelen i kjølvannet av tallene.Rapporten finner du her.