Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

- Fred. Olsen Energy ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres, forteller Investtech.

Investtech.

I analysenytt fra Investtech beskrives Fred. Olsen Energy som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.Følg HegnarOnline på Facebook her- Fred. Olsen Energy ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen ligger nå imidlertid nær taket i trendkanalen, noe som kan gi en reaksjon ned, skriver Investtech.- Glidende snitt-indikatoren har gitt kjøpssignal. Dette signaliserer isolert sett videre oppgang, men tregheten til indikatoren gjør at man ofte går glipp av mye av oppsiden. Aksjen har støtte ved ca 215 kroner, skriver Investtech.- Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.