Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt, konkluderer Investtech etter å ha sett nærmere på DNO.

Investtech.

I analysenytt fra Investtech beskrives DNO International som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.Følg HegnarOnline på Facebook her- DNO International har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal. Dette indikerer i første omgang svakere falltakt, eller innledning av en mer horisontal utvikling. Aksjen har dannet en dobbel-bunn-formasjon og gitt signal om videre oppgang til 8,03 kroner, skriver Investtech.- Ved reaksjon tilbake er det nå støtte ved 7,32 kroner. Aksjen har marginalt brutt opp gjennom motstanden ved ca. 7,40 kroner. Etablert brudd vil indikere videre oppgang, skriver Investtech.- Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.