Dette skjer i dag - gigant med tall og USA-nytt

Det skjer åtte ganger hvert eneste år og onsdag er det igjen duket for begivenheten. I tillegg legger et av de desidert største selskapene på Oslo Børs frem sine tall.

Onsdag 18. juli kan blant annet by på kvartalstall fra Yara International - et av de aller største selskapene på Oslo Børs.Man får også ferske boligtall både fra Kina og USA, så vel som ledighetstall fra Storbritannia.I tillegg: Åtte ganger hvert eneste år legger FED-sjefen i USA frem den såkalte Beige Book, som forteller om tilstanden i amerikansk økonomi. Har Mr. Bernanke noen gode nyheter på lur denne gang?Her er alle dagens hendelser:Kvartalsrapporter - Oslo Børs: - Yara International: 2. kvartal (08:00), Auditoriet, Bygdøy allé 2 (09:30), Tlf.konf. (14:00), WebcastSjekk også vår utvidede finanskalender her!Makrotall- og nyheter:- Kina, Boligprisvekst, juni- India, KPI, juni- UK (10:30), Ledighetstall, juni- UK (10:30), Rentereferat fra møte 5. juli- USA (14:30), Igangsatte boliger, juni- USA (14:30), Byggesøknader, juni- USA (20:00), Beige bookKvartalsrapporter - Utlandet:- Bank of America, Bank of New York Mellon, Blackrock, Ebay, Honeywell, IBM, Noble Corp, Qualcomm, TeliaSonera, Ericsson, Millicom, Swedbank