Dette skjer i dag - ny kjempesmell for REC?

Torsdag 19. juli legger flere selskaper frem rykende ferske tall. Spesielt stor spenning her hjemme knyttes det kanskje til resultatene fra solselskapet REC.

Torsdag 19. juli får man ferske kvartalstall fra blant annet solselskapet REC. Også Marine Harvest og Tomra kommer med tall.Også gigantene Microsoft, Morgan Stanley og Google skal fortelle om status etter to kvartaler.Følg HegnarOnline på Facebook her!Fra USA ventes også såkalte ledende indikatorer og Philadelphia Fed fra USA.En annen nyhet å se opp for er jobless claims uketall fra USA som kommer klokken 14.30 norsk tid.Forrige torsdag kom tallene inn bedre enn analytikerne hadde trodd på forhånd. Blir det ny positiv overraskelse denne gang?Her er alle dagens hendelser:Resultatfremleggelser: - Marine Harvest: 2. kvartal, Hotel Bristol (07:00), Tlf.konf. (16:00), Webcast- REC: 2. kvartal (ca 07:00), Høyres Hus (08:00), Tlf.konf. (15:00), Webcast- Tomra Systems: 2. kvartalSjekk også vår utvidede finanskalender her!Makrotall- og nyheter:- Norge (10:00), Norges Banks utlånsundersøkelse for andre kvartal- Italia (10:00), Industriordre- UK (10:30), Detaljhandel, juni- USA (14:30), Jobless claims, ukestall- USA (16:00), Philadelphia Fed, juli- USA (16:00), Bruktboligsalg, juni- USA (16:00), Ledende indikatorer, juniUtenlandske:- Boliden, Etrade, Freeport McMoran Copper & Gold, Keppel Corp, Microsoft, Morgan Stanley, Sandvik, Tele2, Google