Dobbel kjøps-anbefaling - aksjen skal opp 40 prosent

Meglerhuset Danske Markets smeller til med to kjøps-anbefalinger og ser blant annet oppside på rundt 40 prosent.

Foto: Scanpix

Meglerhuset Danske Markets melder onsdag at de hever kursmålet på Gjensidige.Tidligere kursmål var 80,50 kroner men dette er nå oppjustert til 84,50 kroner. Det anbefales kjøp av aksjen.Endringen kommer etter at selskapet la frem sine solide kvartalstall tirsdag.Samtidig kutter samme meglerhus kursmålet på Evry fra 14,50 kroner til 13,50 kroner.Også her opererer Danske ifølge Stocklink med kjøps-anbefaling.Gjensidige stiger onsdag 1,30 prosent til 73,75 kroner mens Evry ikke er omsatt. Aksjen er sist omsatt for 9,65 kroner.Meglerhuset ser dermed en oppside for Gjensidge på 15 prosent mens Evry kan komme til å stige rundt 40 prosent.