Forskningssjef: Følg med på disse aksjene

Forskningssjef Geir Linløkken forteller investorer om tre aksjer de bør følge med på i dagens som kommer.

Forskningssjef Geir Linløkken. Foto: Iván Kverme, Finansavisen.

I dagens rapport fra Investtech kan vi lese at forskningssjef Geir Linløkken har ført opp tre aksjer på en watch-liste.Les også: Nordea-strategene: Slik bør du investere- Tomra Systems skuffet ved framleggelsen av rapporten for andre kvartal. Aksjen ga salgssigal fra en liten hode-og-skuldre-formasjon, har brutt støtten ved 47 kroner og en videre nedgang på kort sikt indikeres. På lengre sikt ligger imidlertid aksjen i en stigende trendkanal og det er støtte ved 42-45 kroner. Vurdering: Watch, sier Linløkken.- Norse Energy ligger i en svakt fallende trendkanal på mellomlang sikt. Det er motstand ved 2,65 kroner og støtte ved 2,20 kroner og brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Vurdering: Watch, sier forskningssjefen.- Cermaq ligger i en svakt stigende trendkanal på mellomlang sikt og en videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen falt kraftig etter framleggelsen av rapporten for andre kvartal og volumutviklingen er negativ. En videre reaksjon ned mot gulvet i trendkanalen kan gi gode kjøpsmuligheter for langsiktige investorer. Cermaq er svakt positiv på innsidehandler etter at konsernsjef Jon Hindar i slutten av mai kjøpte seg inn for 191.000 kroner. Vurdering: Watch, avslutter Linløkken.Følg HegnarOnline på Facebook her