Forskningssjef: Kjøp, kjøp og selg

Forskningssjef Geir Linløkken forteller om to aksjer som kan stige i verdi. Samtidig advarer han mot en investering.

Forskningssjef Geir Linløkken. Foto: Iván Kverme, Finansavisen.

I dagens rapport fra Investtech beskrives DNO og Sevan Drilling som kjøpskandidater av varierende grad. Sandnes Sparebank må derimot ta til takke med en svak salgsanbefaling.Les også: Megler spår opptur i aksjemarkedet- DNO har brutt en fallende trendkanal og gitt kjøpssignal fra en liten dobbel-bunn-formasjon. Positiv volumutvikling styrker aksjen og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte i underkant av 7,40 kroner og ved 6,50 kroner. Aksjen er positiv på innsidehandler etter et kjøp fra Hirsti Invest for en drøy uke siden. Vurdering: Kjøpskandidat, sier Linløkken.- Sevan Drilling har brutt en fallende trendkanal og marginalt utløst kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon. Positiv volumutvikling styrker aksjen og en videre oppgang indikeres. Fall tilbake under 5,75 vil imidlertid nøytralisere kjøpssignalet. I så tilfelle er det støtte ved 4,90 kroner. Aksjen er positiv på innsidehandler etter et flere kjøp tidligere i år og i fjor. Vurdering: Svak kjøpskandidat, sier forskningssjefen.- Sandnes Sparebank har brutt den fallende trendkanalen og tester nå motstanden i overkant av 60 kroner. Dette kan presse egenkapitalbeviset på kort sikt, mens et brudd opp vil være et kjøpssignal. Ved reaksjoner tilbake er det støtte ved 51 kroner. Vurdering: Svak salgskandidat, avslutter Linløkken.Følg HegnarOnline på Facebook her