Goldman Sachs knuser forventningene i Q2

USA-giganten Goldman Sachs har null problemer med å hamle opp med analytikernes forventninger.

Goldman Sachs - Foto: AP

Goldman Sachs melder tirsdag at de har levert et resultat etter 2. kvartal 2012 på 1,78 dollar per aksje.På forhånd var det ifølge Bloomberg og Thomson Financial ventet et resultat på 1,17 dollar.Fasit for samme periode i fjor var på 1,85 dollar per aksje.Inntektene i kvartalet kom inn på 6,63 milliarder dollar mot ventet 6,28 milliarder. Her var fjorårsresultatet på 7,28 milliarder.- Markedsforholdene forverret seg i andre kvartal og aktivitetsnivået for bedrifter og investeringsklienter falt gitt den fortsatte ustabiliteten i Europa og bekymring for den globale veksten, sier konsernsjef Lloyd C. Blankfein i Goldman i en kommentar.Aksjen stiger 1,86 prosent i før-handelen i USA i etterkant av publiseringen av tallene.Les hele rapporten fra Goldman Sachs her