Handelsbanken: - Kjøp disse aksjene

Handelsbanken Capital Markets forteller om noen av sine desiderte aksjefavoritter. Flere av de utvalgte er å finne på Oslo Børs.

Aksjemegler ved meglerbordet - Foto: AP

Handelsbanken Capital Markets går i en rapport fredag gjennom flere av sine aksjefavoritter i Norge, Sverige og Finland.Meglerhuset gir ut buy-anbefalinger til følgende verdipapirer:De svenske aksjene Betsson og Volvo samt finske Kemira og Metso.I tillegg heves finske Konecranes fra accmulate til buy.Og flere norske aksjer er representert, dog med accumulate-anbefalinger. Disse får denne anbefalingen:Norsk Hydro, Telenor, Statoil, PGS, de svenske aksjene Lundin Mining, Assa Abloy og TradeDoubler, samt de finske verdipapirene Outotec og Atria.Det går også frem i rapporten at Norsk Hydros kursmål kuttes fra 33 kroner til 28 kroner.Blant de norske aksjene er det Telenor som ifølge Handelbanken har størst oppside. Denne er på rundt 10 prosent.Handelsbanken opererer med fire anbefalinger: sell, reduce, accumulate og buy.