Har fire favoritt-aksjer - ser muligheter på børsen

Porteføljeforvalter Tony Fimreite i Holberg Fondene avslører hvilke fire aksjer han har mest tro på. I markedet generelt er det nå én ting som virkelig bekymrer ham.

Foto: Scanpix

Porteføljeforvalter Tony Fimreite i Holberg Fondene anbefaler kjøp av aksjer i Austevoll Seafood, Songa Offshore, Ekornes og Siem Offshore.Ifølge Finansavisen onsdag ser han nå flere muligheter i markedet.- Ut ifra et historisk perspektiv mener vi at dagens marked er på et normalt nivå, men det har oppstått store forskjeller mellom prisingen av selskaper, og dette skaper muligheter, sier Fimreite.Forvalteren er dog noe bekymret for situasjonen i Europa akkurat nå.- Jeg synes Howard Marks i Oaktree Capital beskrev situasjonen godt. Da han ble spurt om hva som ville skje i Europa svarte han følgende: Three things are certain: I do not know, nobody knows and if you are listining to an expert you will probably make a mistake, sier Fimreite.Les hele intervjuet med forvalteren i dagens utgave av Finansavisen