Her er meglerhusets desiderte favoritt-aksjer

Kristian Tunaal og resten av teamet i DNB Markets forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp med. Det ene verdipapiret skal ha oppside på 50 prosent.

Kristian Tunaal. Foto: Finansavisen/Ivan Kverme

Meglerhuset DNB Markets foretar denne uken én endring i sin aksjeportefølje og gjør plass til Kværner.Analytikerne hos DNB mener aksjen har utviklet seg svakere enn konkurrentene.- Aksjen har hatt en svakere utvikling enn for sammenlignbare selskap gjennom markedsoppgangen som startet ved innledningen av juni og vi ser ingen indikasjoner på svekket investeringsvilje eller - takt hos kundene på norsk sokkel, kan man lese i en rapport fra DNB mandag.Kursmålet på Kværner er satt til 20 kroner, noe som tilsier at aksjen kan stige rundt 50 prosent fremover.Dermed anbefaler meglerhuset kjøp av følgende aksjer.- Aker Solutions - Atea - BWG Homes - Clavis Pharma - Kongsberg Gruppen - Opera Software - Prosafe - TGS-Nopec - Yara International - Kværner (ny!)