Megler spår opptur i aksjemarkedet

- Vi tror at både resultattall og oljepris vil bidra meget positivt inn i 2013, sier aksjemegler Erik Hagerup.

Oslo Børs Foto: Scanpix Junge, Heiko

I et intervju med Finansavisen sier aksjemegler Erik Hagerup i Sparebank 1 SR-Bank at han ikke lar seg stresse over kortsiktige svingninger i aksjemarkedet.Les også: Myrseth: En av de billigste aksjene- Vi er positive til utviklingen på Oslo Børs, og forventer en spesielt god sommer på relativt lave volumer. Vi tror at både resultattall og oljepris vil bidra meget positivt inn i 2013, sier Hagerup.Hagerup tror imidlertid kvartalstallene vil være bedre enn forventet, og bidra til å løfte børsen fremover.På toppen av Sparebank 1-meglerens favorittliste troner ikke overraskende energi- og oljeservice-selskaper.Følg HegnarOnline på Facebook her