Meglergigant kutter kursmålet på REC

Meglerhuset HSBC lot seg ikke imponere nevneverdig av RECs Q2-rapport torsdag og har nå hentet frem knivene.

REC

Meglerhuset HSBC er noe svekket i troen på solaksjen REC og kutter sitt mål for aksjekursen til 2,20 kroner fra tidligere 2,40 kroner.Nedjusteringen kommer i etterkant av RECs Q2-rapport som ble offentliggjort torsdag.Les også: Svak rapport fra REC men bedre enn ventetI en oppdatering med overskriften Keeping up is hard work skriver HSBC blant annet at marginene i andre kvartal var noe bedre enn ventet.Dette fordi selskapets kostnadskutt nå greier å holde tritt med fallende priser.- Men kostnadskuttmålet for 2012 virker ambisiøst. REC er fremdeles kostnadslederen i polysilisium, men vi venter at gjeldsbyrden vil begrense oppsiden, heter det ifølge TDN Finans.HSBC gjentar sin nøytral-anbefaling.REC steg nesten 10 prosent på Oslo Børs torsdag, mye grunnet det faktum at Q2-rapport ikke var like svak som ventetOppturen for solaksjen fortsetter fredag og idag er den opp 1,67 prosent til 2,18 kroner.