Meglerhus: - Kjøp disse fire aksjene

Christiania Securities har varme kjøps-anbefalinger på lager og avslører her hvilke fire aksjer de har mest tro på.

Christiania Securities anbefaler kjøp av aksjer i Aker Solutions, PGS, Subsea 7 og Statoil, går det frem av en rapport tirsdag.Førstnevnte regnes som dagens aksje.- På kort sikt har Aker Solutions brutt den fallende trenden som ble dannet i mai-juni. Aksjen ga et nytt kjøpssignal ved brudd opp gjennom 80 kroner og videre oppgang indikeres. Etablering over 87 kroner vil være et nytt kjøpssignal. Kort stigende trendgulv ved 80-81 kroner. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 90 kroner og stop loss 78 kroner, skriver meglerhuset.Meglerhuset opererer også med kjøp på de svenske aksjene Electrolux, Hexagon, Lundin Mining Corporation og MTG.Aker Solutions stiger tirsdag 5,02 prosent til 91 kroner.Selskapet meldte i morgentimene at de har sikret seg en ny avtale med giganten Technip, samt at de kjøper de norske selskapene Subsea House og SSH Engineering.