Meglerhus: - Kjøp disse tre aksjene

Christiania Securities har varme kjøps-anbefalinger på lager og avslører her hvilke tre aksjer de har aller mest tro på.

Christiania Securities anbefaler kjøp av aksjer i Aker Solutions, Subsea 7 og Statoil, går det frem av en rapport tirsdag.Førstnevnte regnes som dagens aksje.- Aker Solutions har dannet en raskt stigende kortsiktig trend med gulv rundt 84 kroner og sterk støtte fra tidligere bunner. Aksjen ga 17/7 et kjøpssignal fra en omvendt-hode-skuldre-formasjon ved brudd opp gjennom ca 87 kroner, med kursmål opp rundt 100 kroner. Videre oppgang innenfor trenden indikeres. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 94 kroner og stop loss 79,90 kroner, skriver meglerhuset.Aker Solutions stiger tirsdag 0,06 prosent til 84,80 kroner.Meglerhuset opererer også med kjøp på de svenske aksjene Electrolux, Sandvik AB, Lundin Mining Corporation og MTG.