Morgan Stanley skuffer

Storbanken Morgan Stanley klarte ikke å innfri i 2. kvartal, verken på topp eller bunn. Aksjen straffes.

Morgan Stanley. Foto: REUTERS/Eric Thayer/Files.

Morgan Stanley har i dag lagt frem et resultat for 2. kvartal på 563 millioner dollar, eller 29 cent per aksje. For videreført virksomhet ble overskuddet på 28 cent per aksje.I samme periode i fjor tapte storbanken 78 millioner dollar, eller 6 cent per aksje.Inntektene falt fra 9,2 til 7,0 milliarder dollar.Wall Street-analytikere ventet seg et resultat per aksje på 32 cent per aksje av inntekter på 7,54 milliarder dollar, melder Marketwatch, og viser til estimater fra FactSet Research.Markedet liker ikke hva det ser, og straffer aksjen med et kursfall på nesten 3 prosent i førhandelen.Les mer om tallene her. Følg HegnarOnline på Facebook her!