Myrseth: - Er Børsens billigste aksje

- Aksjen prises til halvparten av bokført verdi, mener porteføljeforvalter Stig Myrseth.

Stig Myrseth. Foto: Ivan Kverme, Finansavisen.

- Markedet pleier ikke å bry seg så mye om kvartalsrapporteringen til Bonheur og Ganger Rolf. Det skjer ikke så altfor mye fra kvartal til kvartal, samtidig som Fred Olsen-Energy-tallene er kjent. På grunn av den komplekse selskapsstrukturen kan det også være vanskelig å bedømme om rapportene egentlig er gode eller dårlige, sier porteføljeforvalter Stig Myrseth til Finansavisen.Han har for tiden Bonheur og Ganger Rolf som to av sine aksjefavoritter.- Generelt mener jeg Bonheur og Ganger Rolf kanskje er de billigste aksjene på børsen. Rabatten mot underliggende verdier(NAV) er nå på rekordhøye 50 prosent. Selskapsstrukturen gjør at det egentlig er der samme hvilket av selskapene man eier. I tillegg til rabatten får man ekstraavkastning på 4-5 prosent, fortsetter Myrseth.LES HELE SAKEN I LØRDAGENS UTGAVE AV FINANSAVISEN!