Nå frykter han skrekk-reprise på børsen

Sjeføkonom Jan L. Andreassen frykter nå en reprise av børsnedturen i fjor høst. Se her hvilke aksjer han mener man bør holde seg langt unna.

Foto: Finansavisen

I fjor høst falt hovedindeksen på Oslo Børs hele 20 prosent på drøye to uker. Nå frykter sjeføkonom i Terra, Jan L. Andreassen, en reprise, og peker på at veksten i det globale bildet allerede er for svak til å ta unna sjokkbeskjeder fra Europa, skriver Finansavisen.- Europa hadde en negativ vekst i andre kvartal, i USA er den på rundt 1 prosent og i Kina faller veksten ned mot 5 prosent. For USA betyr det at S&P-500-indeksen fort kan falle ned mot 1.200 poeng i høst, tilsvarende en nedgang på 10 prosent, sier han, og påpeker at det er noen aksjer på Oslo Børs man bør holde seg langt unna.- Hold deg unna sykliske aksjer her hjemme, sier Andreassen til Finansavisen.Følg HegnarOnline på Facebook her!