Nok en REC-smell - all time low atter en gang

Solkatastrofen REC tryner på Oslo Børs igjen og setter atter en gang ny all time low.

REC-nedtur

Renewable Energy Corporation har aldri noen sinne blitt omsatt for lavere kurser enn det som er tilfellet tirsdag.Aksjen er i skrivende stund ned 2,74 prosent til 1,91 kroner. I løpet av dagen har kursen vært så lavt som 1,90 kroner.De siste 12 månedene har aksjen dalt med 77 prosent mens nedturen siste halvår er på 54 prosent.Fallet for REC tirsdag kommer etter at den tyske solkjempen Solarworld gikk på en smell på børsen mandag. På det meste var aksjen ned 6,6 prosent.Solarworld er ned 86,4 prosent på børsen det siste året. De siste 5 månedene er fallet på nesten 75 prosent.Selskapet er i dype problemer og kan få trøbbel med å betjene sin gjeld om kort tid.REC legger frem sine tall for 2. kvartal 2012 førstkommende torsdag 19. juli.