Oppsving på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs løftet seg to poeng på en halvtime. Her er aksjene som utmerker seg.

Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIX

Etter en negativ åpning har Wall Street snudd opp onsdag.Og med oppsvinget i New York følger Oslo Børs og de toneangivende Europa-børsene etter.Hovedindeksen står nå i 422,90, etter en oppgang på nesten prosenten.Dagens store stjerne, Yara, er nå opp 2,7 prosent på dagens høyeste volum.En rekke OBX-aksjer er opp 1-2 prosent - Statoil, DNB, Seadrill, PGS, Storebrand og Gjensidige. Subsea 7 er blant svært få tungvektere som ser rødt onsdag ettermiddag.DNO er fortsatt opp over 2 prosent etter oljefunn i Oman.Diagenic og Oslo Axess-noterte NetConnect stiger aller mest - opp hhv. 17,1 og 16,1 prosent.Vi kommer med mer i dagens børskommentar.Følg HegnarOnline på Facebook her!