Orkla dumper i rakett - Tvenge plukker opp aksjene

Aksjen har steget 20 prosent bare i løpet av den siste måneden. Nå tar Orkla gevinst, mens Torstein Tvenge plukker opp aksjene.

Torstein Tvenge - Foto: Finansavisen

Ferske lister over de største aksjonærene i boligselskapet BWG Homes viser relativt store bevegelser.Selskapets 3. største aksjonær - Orkla ASA - kvittet seg i forrige uke med 2 millioner aksjer og reduserer dermed sin beholdning til 4.252.933 aksjer.Orkla sitter nå på 3,12 prosent av BWG mens man på forrige ukes lister satt med 4,59 prosent.Samtidig suser investor Torstein Ingvald Tvenge rett inn på en 14. plass på Topp 30-listen.Han kjøpte i forrige uke nøyaktig det samme antallet aksjer som Orkla solgte unna og har nå 1,47 prosent av BWG.BWG Homes er opp 20 prosent på Oslo Børs den siste måneden, men er ned rundt 30 prosent de siste 12 månedene.Tvenge faller samtidig fra 10. plass til 11. plass på listene i Aker ASA, men dette er fordi aktører rett ovenfor ham har handlet aksjer uten av Tvenge har øket sin beholdning.