Orkla: - Vi har ingen hastverk med å dumpe REC

Orkla-pipen har fått en annen lyd. - REC fremstår nå som et godt finansiert selskap og med en god posisjon, sier Åge Korsvold.

Konsernsjef Åge Korsvold i Orkla sier fredag at selskapet hans over hodet ikke har det travelt med å kvitte seg med aksjene i REC.De syns solselskapet nå fremstår godt finansiert og i en god posisjon, melder TDN Finans.Korsvold vil ikke kommentere konkret hva Orkla har av planer for sin investering i REC.Les også: Meglergigant kutter kursmålet på REC- Jeg kan ikke kommentere hva selskapet arbeider med. Vi er en aksjonær, men vi er jo ikke representert i styret lenger. Vi har nå tatt et skritt tilbake, sier han.Korsvold sier seg fornøyd med det arbeidet REC har gjort for å overleve i en knallhard solarsektor, og ser ikke for seg at Orkla dumper sine solaksjer med det første.- Tvert i mot. Nå har jo REC gjennomført et veldig stort restruktureringsprogram og har kommet langt med det. Det fremstår med denne emisjonen som et godt finansiert selskap og med en god posisjon, sier han.Konsernsjefen understreker imidlertid at Orkla kommer til å selge seg ut av REC på sikt.Dette kan dog komme til å skje i flere omganger.-Ja.. altså.. vi kan ikke kommentere noe på det, sier Korsvold.Orkla faller 3,52 prosent på Oslo Børs fredag, mens REC er opp en drøy prosent.Solaksjen steg nærmere 10 prosent på børsen torsdag etter at man hadde presentert sine Q2-tall.