Peter Warren om den økonomiske krisen

-2.000 milliarder euro i støttetiltak har hatt like mye effekt som en kinaputt i den syriske borgerkrigen, sier Peter Warren til HegnarOnline.

Peter Warren. Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen.

Mange er bekymret over den økonomiske utviklingen i Europa og hva det kan bety for Oslo Børs.Spørsmålet er hva som må til for å løse problemene.Les også: Sissener: Dette er skremmende-Kortversjonen er at gjelden må ned og dette vil ta mange år å løse krisen. 2.000 milliarder euro i støttetiltak har hatt like mye effekt som en kinaputt i den syriske borgerkrigen, sier Peter Warren til HegnarOnline.-Intervensjoner og støttetiltak kan på basis av obligasjonsrentene i Spania og Italia være på trappene. Dette har løftet markedet tidligere, men ingenting har vært kraftig nok til å sende finansmarkedene inn i en positiv "bane". Tvert imot har markedet kommet kortere hver gang, sier Warren til HegnarOnline.-Vil du anbefale investorer til å holde seg unna Oslo Børs i ukene fremover?-Gitt de økonomiske utsiktene er ikke aksjer spesielt billige annet enn i forhold til statsobligasjoner, sier Warren.-Norsk økonomi er bra og det samme gjelder norske selskaper. Man skal allikevel være forsiktig med selskaper som har stor andel av sin eksport til problemfylte land, avslutter Warren.Følg HegnarOnline på Facebook her