REC kan slå Wafer konkurs

REC-ledelsen vurderer slå wafer-virksomheten konkurs for å slippe unna forpliktelser på to milliarder kroner.

REC Wafer fabrikken på Herøya i Porsgrunn. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix.

REC-ledelsen vurderer å slå den norske virksomheten konkurs for å slippe unna gjeld og forpliktelser på to milliarder kroner, skriver DN fredag.Frem til denne uken forelå det garantiforpliktelser som knyttet den nedstengte wafer-virksomheten til REC-konsernet, men på oppfordring fra ledelsen har RECs långivere ifølge avisen frigitt REC Wafer fra disse forpliktelsene.- Ingen beslutninger er fattet, men etter generalforsamlingen i neste uke står vi friere til å gjøre slike vurderinger, bekrefter finansdirektør Bjørn Brenna.Ifølge DN vil de sparkede ansatte få sin lønn uansett, men leverandører går tøffe runder i møte.Les også: REC solid i pluss etter nedleggelsene i NorgeFølg HegnarOnline på Facebook her!