Svensk bankkjempe leverer varene i Q2

Resultatene etter andre kvartal er absolutt godkjent. Fremtiden syns imidlertid Swedbank det er vanskeligere å mene noe om.

Swedbank-logo - foto fra selskapet

Swedbank melder at de har lagt frem et driftsresultat i 2. kvartal 2012 på 4.217 millioner svenske kroner.Ifølge SME Direkt var det ventet et resultat på 4.116 millioner.Fasit for samme periode i fjor var på 4.319 millioner.Nettoresultatet landet på 3.162 millioner, ned fra 3.425 millioner ved forrige korsvei.Netto renteinntekter kom inn på 5.252 millioner kroner mot ventet 5.201 millioner. I fjor på denne tiden var innektene 4.714 millioner.Banken planlegger å kutte kostnader med rundt en milliard svenske kroner i 2012.Grunent risikoen for en resesjon i Europa finner banken det vanskelig å tilby noen guiding.Les rapporten fra Swedbank her