Transeuro med vann over hodet?

Transeuro melder om forsinkelser på Karl 101 i Ukraina. Uventet tilflyt av vann skaper krøll.

David Worrall. Foto: Finansavisen

Transeuro Energy fortsetter gasseventyret i Ukraina, men operasjonen er forsinket forteller selskapet i en børsmelding.Forsinkelsene skyldes at flytratene ikke er tilstrekkelig til å regnes som pålitelig informasjon.- Den hydrauliske frackingen var vellykket på den måten at vi har observert markert økte flytrater, sier selskapets administrernede direktør David Worral i meldingen. Men en uventet tilflyt av vann har skapt problemer med tolkningen av dataene.Worrall forteller at de nå vil prøve å få stengt av vannet som forpurrer testresultatene, men at dette vil innebære forsinkelser.Aksjen falt fra 51 øre til 37 øre på meldingen. Kl 15:37 omsettes TSU-aksjene for 40 øre, ned 21,57 prosent.