Ukens 17 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 17 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Kristian Tunaal. Foto: Finansavisen/Ivan Kverme

Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management satser ifølge DN på i alt 17 aksjer denne uken.Roland er enig med Collett om Algeta og Det norske, og med Tunaal om Aker Solutions, Atea og Opera.Følg HegnarOnline på Facebook her!Dette er de 17 aksjene de fire satser på denne uken: Aker SolutionsAlgetaAteaBionor Pharma BWG HomesClavis Pharma CopeincaDet norske oljeselskapDeep Sea SupplyEMGS Kongsberg Gruppen Norwegian Opera SoftwareProsafe Sevan Drilling TGS-NopecYaraDNB Markets har ifølge avisen klart seg best så langt i år (per 16/7), med en avkastning på pluss 20,3 prosent. Nordea følger nærmest med en oppgang på 9,2 prosent, mens Arctic er i pluss med 2,6 prosent.Hovedindeksen er opp 8,1 prosent siden nyttår (2/1).Finansavisens innsideportefølje her. Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.