Aksjene stiger i New York

Investorene på Wall Street tolker dagens økonomiske nyheter. Utviklingen i aksjemarkedet kan du følge her. (Oppdatert kl. 16.41)

Publisert 9. aug. 2012 kl. 15.36
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.08
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 281 ord
Trader ved Wall Street - Foto: Scanpix

Etter en drøy times handel stiger aksjene i New York svakt.Dow Jones er opp 0,07 prosent til 13.184,42, mens S&P 500 stiger 0,16 prosent til 1.404,48. Den teknologitunge Nasdaq-indeksen er opp 0,32 prosent til 3020,61Utviklingen kan du følge herJobless claims Sesongkorrigert statistikk fra det amerikanske arbeidsmarkedsdepartementet torsdag viser at antall førstegangssøkende til arbeidsledighetstrygd i USA (også kjent som jobless claims) var opp 6.000 til 361.000 pr 4. august.Det var på forhånd ventet at tallet ville bli 370.000.Forrige ukes tall ble revidert fra opprinnelig rapporterte 365.000 personer til 367.000 personer.- Jobless claim var bedre enn estimert, med det er bare et datapunkt. Vi trenger å se andre rapporter for å få markedet til å bevege seg vesentlig høyere. I tillegg svekker den økonomiske veksten seg i andre deler av verden. Dette kommer til å ta tid, sier forvalter Malcolm Polley i Stewart Capital til Bloomberg News til TDN Finans.Handelsbalansen Den amerikanske handelsbalansen endte på minus 42,9 milliarder dollar i juni.Ifølge en sammenstilling utført av Bloomberg News var det på forhånd ventet et handelsunderskudd på 47,5 milliarder dollar.Den amerikanske eksporten steg 0,9 prosent, mens importen falt 1,5 prosent.Mai-tallene ble revidert fra et opprinnelig handelsunderskudd på 48,7 milliarder dollar til et underskudd på 48,0 milliarder dollar.Følg HegnarOnline på Facebook her!Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.