Analytiker: Kjøp, kjøp og selg

Analytiker Asbjørn Taugbøl rykker ut med to kjøpsanbefalinger. Samtidig advarer han mot en investering.

Publisert 15. aug. 2012 kl. 15.44
Oppdatert 15. aug. 2012 klokken 15.45
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 216 ord
Asbjørn Taugbøl. Foto: Ivan Kverme, Finansavisen.

I dagens rapport fra Investtech beskrives Copeinca og Aker Solutions som kjøpskandidater mens Siem Offshore får en salgsanbefaling.Les også: Strateg: Det er et uttrykk for høy usikkerhet- Copeinca ligger i en stigende trend på mellomlang sikt, og kursen ligger nå nær støtten ved 41 kroner. Videre oppgang innenfor trenden indikeres, og dagens nivå kan være en god inngang også på kort sikt. Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Dette styrker trendbildet. Det er heller ingen sterke motstandsnivåer over dagens kurs. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Vurdering: Kjøpskandidat, sier Taugbøl.- Aker Solutions ligger i en bred, stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Kvartalsresultatene ble godt mottatt og aksjen brøt dermed motstanden ved 100 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert. Positiv volumbalanse, det vil si høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt. Det er nå lite motstand over dagens nivå. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Vurdering: Kjøpskandidat, sier analytikeren.- Siem Offshore ligger i en fallende trend og en videre negativ utvikling innenfor denne indikeres. Det er et støttenivå ved 8,10 kroner, mens det er motstand ved taket i trendkanalen, samt ved 9,30 kroner. Negativ volumbalanse svekker aksjen ytterligere. Vurdering: Svak salgskandidat, avslutter Taugbøl.Følg HegnarOnline på Facebook her