Analytiker: Kjøp og selg

Analytiker Fredrik Tyvand rykker ut med en kjøpsanbefaling. Samtidig advarer han mot en investering.

Publisert 9. aug. 2012 kl. 14.53
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 199 ord
Fredrik Tyvand. Foto: Iván Kverme, Finansavisen.

I dagens rapport fra Investtech beskrives Norwegian Property som en kjøpskandidat mens RCCL får en salgsanbefaling.Les også: Er Funcoms børskollaps berettiget?- Norwegian Property har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal. Dette indikerer i første omgang svakere falltakt, eller innledning av en mer horisontal utvikling. Kursen har også marginalt brutt motstanden ved 8,70 kroner i en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon. Etablerte brudd på slike formasjoner anses som sterke signaler om videre oppgang, skriver Tyvand.- Aksjen har imidlertid motstand rundt 8,76 kroner som kan gi en reaksjon ned. Skulle kursen derimot bryte gjennom denne motstanden, vil et kjøpssignal utløses, og det vil være lite motstand før rundt 11,30 kroner. Det er høyere omsetning i aksjen på dager med kursoppgang enn på dager med kursnedgang. Dette styrker aksjen på kort sikt. Vurdering: Svak kjøpskandidat, skriver Tyvand og sikter til Norwegian Property.- Royal Caribbean Cruises ligger i en fallende trend og videre nedgang innenfor denne indikeres. Kursen ligger i tillegg nær taket i trendkanalen, og nærmer seg også motstanden rundt 163 kroner. Dette er forhold som kan gi en reaksjon ned, og gjør at dagens kursnivå kan være en god salgskurs. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Tyvand.Følg HegnarOnline på Facebook her