KjøpLogg inn

Analytiker om ukens viktigste nøkkeltall

-Ukens viktigste amerikanske nøkkeltall kommer i dag, sier analytiker Ole Håkon Eek-Nielsen. Her er forventningene.

Publisert 14. aug. 2012 kl. 08.47
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 134 ord
Foto: Scanpix/AP

I dagens rapport fra Nordea forteller analytiker Ole Håkon Eek-Nielsen hva vi kan forvente oss av tirsdagens nøkkeltall fra USA.Les også: Myrseth om utviklingen i aksjemarkedet - Ukens viktigste amerikanske nøkkeltall kommer i dag i form av detaljhandelstall for juli. Etter tre strake måneder med nedgang tror vi at den negative tendensen vil snu og anslår en vekst på 0,2 prosent fra måned til måned fra nedgangen på 0,5 prosent sist måned, sier Eek-Nielsen.- Konsensus venter en moderat større økning på 0,3 prosent, sier analytikeren.- I tiden fremover vil vi antagelig se en endring i amerikanske nøkkeltall fra mer eller mindre negativt til mer blandet, sier Eek-Nielsen.- Samtidig tror vi at nøkkeltallene i de kommende ukene ikke vil redusere forventingene i markedet om ytterlige lettelser fra sentralbanken, avslutter Ole Håkon Eek-Nielsen.Følg HegnarOnline på Facebook her