Anbefaler åtte aksjer

Nordea-strateg Erik Roland forteller investorer at det kan være smart å ta en titt på følgende aksjer.

Erik Roland. Foto: Finansavisen
Børs

Denne uken velger strategene i Nordea å ta Norwegian Energy Corporation inn i ukeporteføljen.- Vi slipper denne uken Noreco til i vår ukeportefølje. Selskapet vil vise en kraftig forbedring i resultat og fri kontantstrøm etter at produksjonen på "Oselvar" øker og "Huntington" starter opp mot slutten av året, skriver strategene.- Selskapet har en attraktiv leteportefølje med meget stor oppside i løpet av de neste månedene, hevder strategene.Ukeporteføljen består dermed av følgende aksjer:

    AteaAteaSevan DrillingSevan DrillingNorwegianNorwegianOpera SoftwareOpera SoftwareAker SolutionsAker SolutionsDet norske oljeselskapDet norske oljeselskapAlgetaAlgetaNorwegian Energy CorporationNorwegian Energy Corporation
Følg HegnarOnline på Facebook her

Nyheter
Børs