Anbefaler åtte aksjer

Nordea-strateg Erik Roland forteller investorer at det kan være smart å ta en titt på følgende aksjer.

Publisert 13. aug. 2012 kl. 11.45
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.12
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 92 ord
Erik Roland. Foto: Finansavisen

Denne uken velger strategene i Nordea å ta Norwegian Energy Corporation inn i ukeporteføljen.- Vi slipper denne uken Noreco til i vår ukeportefølje. Selskapet vil vise en kraftig forbedring i resultat og fri kontantstrøm etter at produksjonen på "Oselvar" øker og "Huntington" starter opp mot slutten av året, skriver strategene.- Selskapet har en attraktiv leteportefølje med meget stor oppside i løpet av de neste månedene, hevder strategene.Ukeporteføljen består dermed av følgende aksjer:

    AteaAteaSevan DrillingSevan DrillingNorwegianNorwegianOpera SoftwareOpera SoftwareAker SolutionsAker SolutionsDet norske oljeselskapDet norske oljeselskapAlgetaAlgetaNorwegian Energy CorporationNorwegian Energy Corporation
Følg HegnarOnline på Facebook her