Meglerkjempen UBS melder mandag at de hever kursmålet på Schibsted.UBS har en stund operert med 225 kroner per aksje i mål, men oppjusterer nå til 230 kroner.Hevingen kommer ifølge Stocklink i kjølvannet av
. Kjøps-anbefalingen gjentas.UBS ser en oppside for Schibsted på rundt 14 prosent fremover.Samtidig er Arctic Securities ute med en positiv analyse vedrørende Spectrum i anledning selskapets kvartalsrapport som er rett rundt hjørnet.Analysen har overskrift "Det forventes nok et solid kvartal" og meglerhuset påpeker blant annet at Spectrums sektorkolleger har levert meget solid den siste tiden.Arctic mener videre at Spectrum-aksjen for tiden handles med en rabatt på 45 prosent i forhold til TGS-Nopec - noe som er opp fra rabatten på 38 prosent som var for en stund tilbake.Meglerhuset opererer med anbefalingen Arctic buy på Spectrum og kursmålet er satt til 45 kroner.Oppsiden skulle dermed være på godt over 70 prosent.