KjøpLogg inn

Arctic: - Aksjen skal stige over 70 prosent

Arctic Securities ser saftig oppside mens meglerkjempe er styrket i troen på børslokomotiv.

Publisert 13. aug. 2012 kl. 09.16
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.11
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 148 ord
Aksjemegler lager ablegøyer ved meglerbordet - Foto: AP

Meglerkjempen UBS melder mandag at de hever kursmålet på Schibsted.UBS har en stund operert med 225 kroner per aksje i mål, men oppjusterer nå til 230 kroner.Hevingen kommer ifølge Stocklink i kjølvannet av selskapets Q2-rapport. Kjøps-anbefalingen gjentas.UBS ser en oppside for Schibsted på rundt 14 prosent fremover.Ser saftig oppside for SpectrumSamtidig er Arctic Securities ute med en positiv analyse vedrørende Spectrum i anledning selskapets kvartalsrapport som er rett rundt hjørnet.Analysen har overskrift "Det forventes nok et solid kvartal" og meglerhuset påpeker blant annet at Spectrums sektorkolleger har levert meget solid den siste tiden.Arctic mener videre at Spectrum-aksjen for tiden handles med en rabatt på 45 prosent i forhold til TGS-Nopec - noe som er opp fra rabatten på 38 prosent som var for en stund tilbake.Meglerhuset opererer med anbefalingen Arctic buy på Spectrum og kursmålet er satt til 45 kroner.Oppsiden skulle dermed være på godt over 70 prosent.