Benekter emisjon i SAS

Ledelsen i SAS jobber på spreng med å bedre den økonomiske situasjonen i selskapet.

SAS A330 tar av mot New York
Børs

Ledelsen i SAS jobber febrilsk for å bedre den finansielle situasjonen i selskapet. Ifølge TDN Finans sier kilder til Dagens Industri at det ikke er aktuelt med noen emisjon i flyselskapet.-Vi venter at styret og ledelsen vil ta de nødvendige tiltak for at selskapet skal ha en tilfredsstillende finansiell posisjon og beredskap for fremtidig utfordringer, sier Statssekretær Erik Thedéen.I begynnelsen av august kunne vi lese at SAS fikk et resultat etter skatt på 320 millioner svenske kroner i 2. kvartal 2012, mot 551 millioner svenske kroner i samme periode året før.Ifølge SME Direkt var det ventet et resultat på 559 millioner svenske kroner.

Nyheter
Børs