Bikkjeslagsmål om milliarder

Til sammen 62 selskaper ble slått konkurs. Nå ønsker bostyrer i Johannes Lunde-boene å saksøke revisjonsselskapet BDO.

Johannes Lunde. Foto: Scanpix
Børs

Bostyrer Fredrik Bie i Johannes Lunde-boene vurderer å saksøke revisjonsselskapet BDO.Ifølge DN ligger de totale kravene i boene på 2,2 milliarder kroner. Foreløpig ligger det an til en underdekning i boene på flere hundre millioner kroner.På en rekke punkter i den 59 sider store borevisorrapporten får BDO sterk kritikk. DN kan fortelle at regnskapene i konsernet Lunde Gruppen skal være blåst opp gjennom en rekke transaksjoner hvor ikke revisorselskapet i tilstrekkelig grad har vurdert verdsettelsen.Revisjonsselskapet BDO er dypt uenig i kritikken som fremkommer og bestrider alt ansvar.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Næringsliv