Biotec Pharmacon skuffer seg selv

Topplinjen falt, og underskuddet steg for Biotec Pharmacon i 2. kvartal.

Svein Lien. Foto: Finansavisen
Børs

Biotec Pharmacon melder om et resultat før og etter skatt på minus 5,85 millioner kroner i 2. kvartal 2012, mot minus 5,08 millioner kroner i samme periode året før.Resultatet per aksje ble minus 0,20 kroner mot minus 0,18 kroner ved samme periode i fjor.Driftsresultatet ble negativt med 5,92 millioner kroner, mot minus 5,32 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 4,53 millioner kroner, sammenlignet med 5,37 millioner kroner i 2. kvartal 2011.Skuffet over enzymer Styret skriver i rapporten at inntektsveksten for enzymer - fra 2,7 til 3,4 millioner - er under selskapets egne forventninger. Dette forklares med svakere enn ventet gjennomslagskraft i markedet.Det går også frem at salget av beta-glukaner for helsekostmarkedet var på linje med selskapets forventninger etter et sterkt 1. kvartal.Her er rapporten og presentasjonen .Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs