Bunnrekord for Funcom og REC

Funcom og REC fortsetter nedturen på Oslo Børs.

AP Photo
Børs

Oslo Børs opplever en rød dag i kjølvannet av fallet i Asia i morges. Ved lunsjtider er hovedindeksen ned 0,02 prosent til 434,63Stein Bruun, sjeføkonom i SEB Enskilda er gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar klokken 15:30 i anledning ny Nordic Outlook-rappportVenter på Big BenSom i USA mandag og Asia tirsdag venter investorene på nye signaler fra den amerikanske sentralbanken om nye runder med kvantitative lettelser på Feds årlige symposium i Jackson Hole 31. august.Oljeprisen holder segTirsdag omsettes Brent-oljen med oktober-levering for 112,47 dollar fatet, opp 0,2 prosent. Prisen er dermed omtrent på samme nivå som da børsen stengte mandag.Oljefunn henger sammenOljedirektoratet opplyste i en melding tirsdag morgen at i forbindelse med funnet på 16/2-6 Johan Sverdrup i Nordsjøen, så tyder trykkmålinger på at det er sammenheng mellom dette segmentet og resten av Johan Sverdrup-funnet, hvor Statoil er operatør.Statoil er uendret på 148,10 kroner.Seadrill-oppdateringerDe store internasjonale meglerhusene og investeringsbankene er ute med Seadrill-oppdateringer i kjølvannet av mandagens resultatfremleggelse. Meglerhusene SocGen, Goldman Sachs, UBS og Natixis rykker ut med nøytrale anbefalinger på riggselskapet Seadrill. Flere oppgraderer imidlertid anbefaling fra salg, samt kursmål.Seadrill er ned 1,5 prosent til 237,20 kroner.Ikke noe artig, nei!Funcom meldte i morges om et resultat før og etter skatt på minus 286 millioner kroner i 2. kvartal 2012, mot minus 17,5 millioner dollar i samme periode året før. Nedskrivninger på 204 millioner kroner knyttet til The Secret World tynger regnskapet.Ifølge Reuters måtte ledelsen i Funcom tåle hard kritikk fra investorer for både informasjonsflyt og dårlig markedsføring av nylanseringen "The Secret World" på dagens kvartalspresentasjon.- Jeg føler meg jævlig lurt, uttalte en sint investor.Markedet sender Funcom ned 7,8 prosent til all time low 2,47 kroner, noe som priser spillselskapet til 164 millioner kroner.Tallrush Også flere andre selskaper har sluppet tall, blant dem Domstein, Nio Inc, Awilco LNG, Aqua Bio Technology og Bouvet. Her finner du alle kvartalstalleneREC mot tidenes laveste sluttnoteringREC, som i løpet av mandagen nådde all time low 1,72 kroner, faller 1,2 prosent til 1,75 kroner. Det vil i så fall være tidenes laveste sluttnotering. Det priser selskapet til snaue 3,7 milliarder kroner.Følg HegnarOnline på Facebook her! Slik gikk det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen

Nyheter
Børs