Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Aksjen har brutt et motstandsnivå og gitt kjøpssignal fra langsiktig tradingrange, sier Investtech etter å ha sett nærmere på Norske Skog.

Publisert 16. aug. 2012 kl. 08.57
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.16
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 136 ord
Oslo Børs Foto: Scanpix Junge, Heiko

I analysenytt fra Investtech beskrives Norske Skog som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.-Norske Skog har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal. Dette indikerer i første omgang svakere falltakt, eller innledning av en mer horisontal utvikling. Aksjen har brutt et motstandsnivå og gitt kjøpssignal fra langsiktig tradingrange, skriver Investtech.-Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca. 4,60 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 4,60 kroner ved reaksjoner tilbake. Volumtopper korresponderer godt med kurstopper og volumbunner korresponderer godt med kursbunner. Volumbalansen er også positiv, noe som styrker aksjen, skriver Investtech.-RSI-kurven viser en stigende trend, noe som kan være et tidlig signal om innledning av en stigende trend også for kursen. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Følg HegnarOnline på Facebook her