KjøpLogg inn

Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Aker Solutions ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres, skriver Investtech.

Publisert 15. aug. 2012 kl. 09.02
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.15
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 169 ord
Foto: AP

I analysenytt fra Investtech beskrives Aker Solutions som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Aker Solutions ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen har brutt et motstandsnivå og gitt kjøpssignal fra langsiktig tradingrange, skriver Investtech.- Aksjen har marginalt brutt opp gjennom motstanden ved ca. 100 kroner. Etablert brudd vil indikere videre oppgang. Positiv volumbalanse, det vil si høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt, skriver Investtech.- Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Tirsdag la Aker Solutions frem meget gode kvartalstall. Øyvind Eriksen, arbeidende styreleder i Aker Solutions, meldte om et resultat etter skatt på 674 millioner kroner i 2. kvartal 2012, mot 134 millioner kroner i samme periode året før.Ifølge TDN Finans var det ventet et resultat på 592 millioner kroner.Driftsinntektene beløp seg til 11.893 millioner kroner, sammenlignet med 7.809 millioner kroner i 2. kvartal 2011. Analytikernes forventninger lå her på 10.268 millioner kroner.