Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Norwegian Property har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal, skriver Investtech.

Publisert 13. aug. 2012 kl. 11.36
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.12
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 133 ord
Foto: AP

I analysenytt fra Investtech beskrives Norwegian Property som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Norwegian Property har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal. Dette indikerer i første omgang svakere falltakt, eller innledning av en mer horisontal utvikling. Aksjen ga også kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 8.70 kroner, skriver Investtech.- Videre oppgang til 11,14 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har brutt et motstandsnivå og gitt kjøpssignal fra langsiktig tradingrange. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca. 8,76 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 8,76 kroner ved reaksjoner tilbake, skriver Investtech.- RSI er overkjøpt, noe som indikerer at en kortsiktig reaksjon ned snart bør komme. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.