Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

- Golar LNG Ltd. ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres, skriver Investtech.

Publisert 10. aug. 2012 kl. 10.16
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.09
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 95 ord
Foto: Scanpix/AP

I analysenytt fra Investtech beskrives Golar LNG som dagenskjøpskandidat på Oslo Børs.Les også: Hermanrud & Co anbefaler åtte aksjer - Golar LNG Ltd. ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen har tatt ut objektivet ved 244 kroner etter brudd på en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon, skriver Investtech.- Kursen har nå falt noe tilbake, men formasjonen indikerer videre oppgang. Aksjen har støtte ved ca. 208 kroner og motstand ved ca. 278 kroner, skriver Investtech.- Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Følg HegnarOnline på Facebook her