Er Funcoms børskollaps berettiget?

-Mye tyder på at markedskursen har vært riktig. Hvis ikke hadde vel selskapet kommet med informasjon tidligere, sier analytiker Espen Torgersen. I morgen får vi svaret.

Publisert 9. aug. 2012 kl. 08.40
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 134 ord
Espen Torgersen - Foto: Iván Kverme, Finansavisen

Funcom har fått mye oppmerksomhet i forbindelse med lanseringen av "The Secret World". Det store spørsmålet har vært hvordan oppslutningen har vært og hva dette betyr rent økonomisk.Siden lanseringen av "The Secret World" i begynnelsen av juli har aksjekursen mer enn halvert seg.I morgen får vi en etterlengtet oppdatering fra selskapet om hvordan det har gått med det nye spillet.To uker senere kommer kvartalstallene. Begge disse momentene er selvfølgelig kursdrivere.- Det er på høy tid at selskapet kommer med fundamental informasjon om det som trolig er den største verdien i selskapet, sier Espen Torgersen, analytiker i Carnegie, til DN.- Mye tyder på at markedskursen har vært riktig. Hvis ikke hadde vel selskapet kommet med informasjon tidligere, spør Torgersen.Onsdag sluttet Funcom-aksjen på 7,46 kroner etter en nedgang på hele 17,48 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her