Forskningssjef: Kjøp disse aksjene

Forskningssjef Geir Linløkken spår kursoppgang for følgende aksjer.

Publisert 13. aug. 2012 kl. 14.09
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.12
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 171 ord
Forskningssjef Geir Linløkken. Foto: Iván Kverme, Finansavisen.

I dagens rapport fra Investtech beskrives Clavis Pharma, Stolt-Nielsen og Schibsted som kjøpskandidater av varierende grad.Les også: Stig Myrseths favorittaksjer - Clavis Pharma ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Positiv volumutvikling styrker aksjen og en videre oppgang innenfor kanalen indikeres. På kort sikt er det støtte ved cirka 55 kroner og motstand ved cirka 60 kroner. Aksjen er positiv på innsidehandler. Vurdering: Kjøpskandidat, sier Linløkken.- Stolt-Nielsen viser en sidelengs utvikling på lang sikt. På kort sikt har aksjen gitt kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon og styrkes av positiv volumutvikling. En videre oppgang indikeres. Vurdering: Svak kjøpskandidat, sier forskningssjefen.- Schibsted steg kraftig på fredag etter at selskapet la fram rapporten for andre kvartal. Aksjen sluttet over 200 kroner og utløst med det et kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon. En videre oppgang indikeres, men det er motstand ved 215 kroner. Ved reaksjoner tilbake har Schibsted støtte ved 180 kroner. Aksjen er svakt negativ på innsidehandler etter at flere direktører solgte aksjer i selskapet i vår. Vurdering: Svak kjøpskandidat, avslutter Linløkken.Følg HegnarOnline på Facebook her